Konijn met olijven en pijnboompitten - coniglio in umido con olive en pinoli

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dressing van oosterse kruiden

Een recept uit  - Gemüse!

Feniciese kruidendip

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Skinny Six: Knolselderijsoep

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Voorgerecht: Halve kreeft met gesmolten boter

Een recept uit Sabine Koning