Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 9 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: borlottibonen, bruine bonen, croutons, olie, olijfolie, pancetta, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon / peulvruchten
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, peper, runderfilet, witte peper, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: bloem, cognac, kabeljauwfilet, lichte room, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: asiago, bloem, bloemige aardappel, boter, eierdooier, gorgonzola, melk, parmezaanse kaas, room en tallegio
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: olie, paddenstoel en speck
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: inktvisjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, rijst, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Ingrediënten: aubergine, basilicum, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: ansjovis, mozzarella, olijfolie, tarwemeel, tomaat, tomatensaus, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, panzerotti gevuld met groenten en kaas, rucola, schapenkaas, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / noten
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aardappel, ei, extra vierge olijfolie, geitenkaas, griesmeel, tarwemeel, ui, worst en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001