Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 9 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: knoflook, macaroni, oregano, pecorino, rode pepertjes, tomatensaus, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: gezouten kabeljauwfilet, knoflook en olie
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, marjolein, mortadella, mossel, paneermeel, parmezaanse kaas, snijbiet, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: asiago, bloem, bloemige aardappel, boter, eierdooier, gorgonzola, melk, parmezaanse kaas, room en tallegio
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, cognac, kabeljauwfilet, lichte room, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, kabeljauw, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olie, olijfolie, spek, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: bladgelatine, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: ansjovis, artisjok, gekookte ham, groene asperge, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees / groente
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, panzerotti gevuld met groenten en kaas, rucola, schapenkaas, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / noten
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, boter, cava, champagne, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, spek en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001