Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 3 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, cannelloni, eierdooier, kalfsgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, tomatensaus en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, boter, brood, groentebouillon, parmezaanse kaas en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ei, extra vierge olijfolie, geitenkaas, griesmeel, tarwemeel, ui, worst en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: champignon, citroensap, inktvis, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: aardappel, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, spek en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: olie, paddenstoel en speck
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: artisjok, citroensap, foie gras, knoflook, morielje, room, tomatensaus, ui, witte wijn en zwarte truffelpasta
Keuken: Italiaans
Soort: groente / orgaanvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: bieslook, blikbrood, boter, dille, dragon, ei, kalfscarré, maldonzout, peterselie, spinazie, tomaat, verse gemengde kruiden en vetvrije boter
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, citroen, dragon, heek, olijfolie, roze peperkorrels, schuimwijn, sinaasappel, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, maïsmeel, parmezaanse kaas, reebokvlees, rode wijn, rozemarijn, salie, selder, ui, water, worstjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild / marinade
Ingrediënten: boter, citroen, cognac, gamba, groentebouillon, kreeft, langoustine, olijfolie, paprikapoeder, peper, rijst, scampi, tomatenconcentraat, ui, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, artisjok, courgette, knoflook, pancetta, peterselie, prei, prinsessenbonen, selder, tomaat, ui, vet en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, kabeljauw, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olie, olijfolie, spek, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, broodkorst, cacao, ei, extra vierge-olijfolie, gekonfijte tomaat, inktvis, meel, olie, water, witte aspergepunten, witte peper, witte ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001