Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 2 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, maïsmeel, parmezaanse kaas en water
Keuken: Italiaans
Soort: deegwaren / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aardappel, citroen, knoflook, olie, provençaalse kruiden, rozemarijn, tomaat, witte wijn, zeebaarsfilet en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: acaciahoning, bladgelatine, chocolade, eiwit, ricotta, room, suiker en witte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / zuivel / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: asiago, bloem, bloemige aardappel, boter, eierdooier, gorgonzola, melk, parmezaanse kaas, room en tallegio
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, parmezaanse kaas, pasta, tomatensaus en vlees
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: knoflook, macaroni, oregano, pecorino, rode pepertjes, tomatensaus, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, boter, cava, champagne, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: boter, citroen, lamsvlees, maïsmeel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, selder, tomaat, ui, verse rozemarijn, water, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten: inktvisjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, rijst, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Ingrediënten: champignon, citroensap, inktvis, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, marjolein, mortadella, mossel, paneermeel, parmezaanse kaas, snijbiet, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, peper, runderfilet, witte peper, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001