Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 10 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bieslook, blikbrood, boter, dille, dragon, ei, kalfscarré, maldonzout, peterselie, spinazie, tomaat, verse gemengde kruiden en vetvrije boter
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroen, cognac, gamba, groentebouillon, kreeft, langoustine, olijfolie, paprikapoeder, peper, rijst, scampi, tomatenconcentraat, ui, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: boter, eiertagliatelle, groentebouillon, olijfolie, schuimwijn, ui en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: olie, paddenstoel en speck
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, broodkorst, cacao, ei, extra vierge-olijfolie, gekonfijte tomaat, inktvis, meel, olie, water, witte aspergepunten, witte peper, witte ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, cannelloni, eierdooier, kalfsgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, tomatensaus en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, marjolein, mortadella, mossel, paneermeel, parmezaanse kaas, snijbiet, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, cognac, kabeljauwfilet, lichte room, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, olijfolie, paccheri, rucola, venusschelp, verse geitenkaas, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: baby taccote, boter, cotogne appel, knoflook, kreeft, menabrea bier, olie en sjalot
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, spek en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: borlottibonen, bruine bonen, croutons, olie, olijfolie, pancetta, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon / peulvruchten
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001