Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Spaghetti carbonara
- Ingrediënten:
- eierdooier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / buffet / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Bijgerecht uit Wereldkeuken Italie: