In muskaatwijn gekookte kersen met kaneelijs - ciliegie cotte al vino moscato on gelato di cannella

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 134 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / ijs
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chocoladetruffels

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Millefeuille van drie soorten chocolade - millefoglie ai tre cioccolati

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Chocolade-ijs - gelato ai cioccolato

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Chocolade-ijs

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog