In muskaatwijn gekookte kersen met kaneelijs - ciliegie cotte al vino moscato on gelato di cannella
★
★
★
★
★
Een recept van J.M. Bellver.
U vindt dit recept op pagina 134 in Wereldkeuken Italie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / ijs
- Bereidingstijd:
- 105 minuten
Ingrediënten
- chocola
- eierdooier
- kaneelpoeder
- kaneelstokje
- kersen
- kirsch
- melk
- muskaatwijn
- poedersuiker
- room
- suiker
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.