Siciliaanse cassata - cassata siciliana

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 140 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fonceerdeeg (taartbodemdeeg)

delicious. magazine - 2011-02

Zuppa all'Emiliana (Emiliaanse biscuit-crèmetaart)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Taartbodems Petit Gâteau (basisrecept)

delicious. magazine - 2014-09

Kastanjegebak met een salade van ananas en rode bonen

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan