Semifreddo met witte truffel uit Alba en gelatine van acaciahoning - semifreddo al tartufo bianco d'Alba con gelatina di miele d'acacia

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / zuivel / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geeister Erdbeerschaum / Bevroren aardbeienschuim

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Yogurt Foam and Sweet Potato Chips

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Blauwe kaasmousse

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker