Gekruid gerecht met roerei en garnalen - sambal goreng telor kotjok
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 25 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- arachideolie
- citroensap
- djahé
- ei
- gemberwortelpoeder
- ketjap benteng manis
- laos
- peper
- sambal oelek
- sambal trassi
- ui
- verse garnalen
- zoete indonesische sojasaus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.