Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken rijst met garnalen - nasi goreng III

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, noorse garnalen, prei, sambal trassi, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en witte rijst

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal serdadoe

Ingrediënten:
arachideolie, rode spaanse peper, trassi, ui en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Nasi goreng met varkensvlees en bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, boter, ei, garnalen, gekookte ham, gele paprika, knoflook, komkommer, krulpeterselie, noorse garnalen, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, varkenslap, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Zuid afrikaans / Maleisisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine saté's van kip en garnalen - saté ajam dan oedang ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, citroengraspoeder, citroensap, djahé, droge sherry, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, gemberwortelpoeder, groene paprika, groene spaanse peper, kerstomaat, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflookpoeder, limoensap, mager kippenvlees, noorse garnalen, olie, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal badjak, serehpoeder, suiker, ui, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Maïskoekjes met ui - perkedel djagoeng 1

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, ei, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, laospoeder, maïskorrels, maïzena, olie, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gestoofde kip met bamboescheuten - goelai ajam reboeng

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, daoen salam, dikke kokosmelk, drumsticks, dunne kokosmelk, kippendelen, koenjit, kurkuma, sambal trassi, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees - mechado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, citroenschil, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, limoenschil, olie, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sukadestuk, tomaat, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gekruide aardappelballetjes - perkedel kentang ketjil

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloem, ei, eiwit, frituurolie, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, nootmuskaat, olie, tomaat, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Paddestoelensalade - lalab tjendawan

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, cantharel, champignon, citroensap, citroenschil, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, limoenschil, maïskorrels, oesterzwam, olie, paddestoelen, rode paprika, sambal oelek, sjalot, ui, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met variatievulling 2

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, pangsitvellen, peper, prei, sambal oelek, sjalot, ui, varkensgehakt, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 2 - paprika dan oedang 2

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, knoflook, krulpeterselie, maïzena, noorse garnalen, peper, rijst, rode paprika, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Loempia's met loempiavulling variatie 3

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, champignon, chinese worstjes, ei, garnalen, gekookte ham, knoflook, lap tsjong, loempiavellen, noorse garnalen, olie, prei, sambal trassi, sesamolie, sjalot, taugé, ui en varkensgehakt

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Balinese eend - bebek betoetoe Bali

Ingrediënten:
bananenblad, bruine basterdsuiker, gemalen zwarte peper, gemberwortel, goela djawa, kardemomzaad, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, olie, peper, rode spaanse peper, tamme eend, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gebakken vis met sojasaus - ikan goreng taotjo

Ingrediënten:
arachideolie, bonito, citroensap, gemberwortel, kabeljauw, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, sambal badjak, sambal oelek, sojabonenpasta, taotjo, tarbot, tomaat, ui, verse bladselderij, verse koriander, zeevis, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten - sajoer lodeh

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloemkool, bouillon, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, ebi, garnalen, goela djawa, haricots verts, jonge wortel, kemirienoten, knoflook, laos, peultjes, sambal oelek, sambal trassi, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure tempé - tempe batjem

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, limoensap, olie, sambal oelek, tempé en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Alle recepten van Hans Belterman