Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in paprikasaus

Ingrediënten:
arachideolie, drumsticks, kippenbouillon, kippenbout, knoflookpoeder, olie, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, verse bieslook en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Loempia's met loempiavulling variatie 3

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, champignon, chinese worstjes, ei, garnalen, gekookte ham, knoflook, lap tsjong, loempiavellen, noorse garnalen, olie, prei, sambal trassi, sesamolie, sjalot, taugé, ui en varkensgehakt

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip uit Manado - ajam goreng Manado

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, drumsticks, ei, kippenbout, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, rode spaanse peper, tomaat en zout

Keuken:
Indonesisch / Duits
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Maleisie:

Kokossaus/ kokossoep - sothi

Ingrediënten:
citroensap, dikke kokosmelk, garnalenpoeder, kerrie djawa, kippenbouillon, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
soep/bouillon / warme sauzen / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met paprika

Ingrediënten:
bouillon, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, rode paprika, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure saus met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïzena, milde kerrie, rode paprika, sambal oelek, ui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde tahoeballetjes - perkedel tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ei, groene paprika, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie, peper, prei, tahoe, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / frituur / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gesmoorde kippenlevers met gebakken mihoen - smoor api ajam dan mihoen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, maïzena, mihoen, olie, prei, sambal oelek, tomaat, tomatenpuree, ui, verse bladselderij en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Gele kleefrijst - nasi koening

Ingrediënten:
daoen salam, dunne kokosmelk, knoflookpoeder, koenjit, kurkuma, rondkorrelige paprijst, ui, uienpoeder, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Sojabonenkaas met taugé - taoekwa dan taugé

Ingrediënten:
arachideolie, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflook, sambal oelek, sojabonenkaas, sperziebonen, tahoe, taugé, tofu en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Bananencurry met kokos - pisang kerrie dengan klappa

Ingrediënten:
arachideolie, banaan, bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, gedroogde kokos, goela djawa, kerrie djawa, klapper, knoflook, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
curry / fruit / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met prei

Ingrediënten:
arachideolie, foelie, laurierblad, mager kippenvlees, olie, peper, prei, rijst, sambal oelek, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide kool - sajoer toemis kol

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bouillon, groene kool, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, savooiekool, ui, witte kool en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer asem

Ingrediënten:
asemvocht, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroengras, citroensap, daoen salam, foelie, goela djawa, groene paprika, haricots verts, knoflook, laos, preitjes, rode paprika, runderpoulet, sambal oelek, sereh, sperziebonen, spitskool, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gestoomde sperziebonen met kokos - oerap 2

Ingrediënten:
citroenblad, daoen djeroek poeroet, gedroogde kokos, haricots verts, knoflook, laos, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / vegetarisch / groente
Alle recepten van Hans Belterman