Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees, extra gekruid - empal pedas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Maleisie:

Kokossaus/ kokossoep - sothi

Ingrediënten:
citroensap, dikke kokosmelk, garnalenpoeder, kerrie djawa, kippenbouillon, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
soep/bouillon / warme sauzen / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Varkensvlees met paprika's en tomaten - babi paprika dan tomat

Ingrediënten:
arachideolie, barbecuesaus, chinese tomatensaus, citroensap, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, rode spaanse peper, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kip met bamboe en rijst

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, chinese rijstwijn, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, knoflook, prei, sambal oelek, sherry, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met eieren in kruidige saus - goelai oedang dan telor

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, ei, gemberwortel, goela djawa, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, noorse garnalen, peper, sambal oelek, steurgarnaal, tomaat, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis Makasar - ikan makasar

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, kemirienoten, knoflook, mulfilet, rode poonfilet, ui, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Gekruide rijst - nasi lemak

Ingrediënten:
bouillon, geklaarde boter, ghee, kardemomzaadhulzen, kruidnagel, langkorrelige rijst, pijpkaneel, rode ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / nagerecht uit Indonesie:

Zoete ananas - nanas manis

Ingrediënten:
ananas, bruine basterdsuiker, gedroogde kokos, goela djawa, klapper en sambal oelek

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
fruit
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Mosselsoep I plus variaties

Ingrediënten:
chinese kool, gedroogde chinese champignons, groene spaanse peper, japanse stengelui, kippenbouillon, mihoen, mosselen, prei, rode spaanse peper, savooiekool, taugé, verse bladselderij, verse garnalen, vis, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / nagerecht uit Maleisie:

Sagopudding - goela malaya

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, djahé, fruit, gemberwortelpoeder, goela djawa, kaneel, kerrie djawa, palmsuiker en sago

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met gember - kerang goreng dan djahé

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, prei, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in scherpe saus - sambal goreng telor Bali

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gemalen chilipeper, goela djawa, kemirienoten, knoflook, laos, limoensap, margarine, sambal trassi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Indonesische pastei - pastel toetoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, boter, doperwten, ei, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, margarine, nootmuskaat, olie, peper, prei, suiker, verse bladselderij, verse koriander, worteltjes en zout

Keuken:
Indonesisch / Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Maaltijdsoep met kip - soto makasar

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, ei, emping melindjo, foelie, groene spaanse peper, kemirienoten, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, limoensap, lontong, mihoen, prei, rijstvermicelli, rode spaanse peper, taugé, ui, verse bladselderij en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde tahoeballetjes - perkedel tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ei, groene paprika, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie, peper, prei, tahoe, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / frituur / soja
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met uitjes en honing

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, rode paprika, sjalotje, uitjes, zilveruitjes en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken tahoe - tahoe goreng tepoeng

Ingrediënten:
arachideolie, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, rijstebloem, tahoe en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Kip met kerriesaus 1 - goelai ajam 1

Ingrediënten:
citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, geklaarde boter, ghee, kerrie djawa, knoflook, limoensap, margarine, milde kerrie, peper, sambal oelek, soepkip, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Alle recepten van Hans Belterman