Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met rode pepers 1 - gangsa 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, trassi, verse komijn, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie:

Sambal trassie

Ingrediënten:
rode spaanse peper, trassi en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde balletjes garnalengehakt - perkedel oedang biasa

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloem, broodkruim, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, eiwit, goela djawa, hollandse garnaal, knoflook, paneermeel, peper, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Soto Madura

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, braadkuiken, citroen, citroengras, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, ei, kemirienoten, kencur, kentjoer, knoflook, laos, mihoen, rijst, rijstvermicelli, serehstengel, taugé, ui, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gevulde rijstrolletjes - lemper ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dikke kokosmelk, djahé, djinten, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, ketan, ketoembar, kleefrijst, knoflook, koenjit, krulpeterselie, kurkuma, mager kippengehakt, maïzena, olie, tomaat, verse koriander, voorgeweekte stokvis, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / gevogelte / stomen
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gevulde kippenvleugeltjes - sewiwie isi

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, djahé, djinten, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenvleugel, knoflookpoeder, koenjit, kurkuma, limoensap, maïzena, olie, prei, rode spaanse peper, varkensgehakt, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Indonesie:

Loempia's met loempiavulling variatie 2

Ingrediënten:
arachideolie, garnalen, gekookte ham, loempiavellen, noorse garnalen, olie, prei, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sjalot, taugé, ui, varkensvlees en verse bladselderij

Keuken:
Indonesisch / Chinees / Maleisisch
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gestoomde kool met kokos - oerap 3

Ingrediënten:
citroenblad, daoen djeroek poeroet, gedroogde kokos, groene kool, klapper, knoflook, laos, sambal oelek, slablad, spitskool, taugé, ui, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Visgerecht met eieren en kokos - otak otak pipih

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, ei, garnalen, gedroogde kokos, kabeljauwfilet, ketoembar, klapper, knoflook, koriander, laos, slablad, suiker, tomaat, ui, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Omelet met garnalen en groenten - foe yong hai

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, doperwtjes, ei, gekookte ham, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, prei, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, tomatenpuree, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gekruide kip in kokossaus - ajam rendang

Ingrediënten:
dikke kokosmelk, drumsticks, dunne kokosmelk, gemberwortel, kippenbout, kippendelen, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, peper, sambal oelek, suiker, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Banana rolls

Ingrediënten:
banaan, dunne kokosmelk, frituurolie, loempiavellen, suiker en wit sesamzaad

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
fruit / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kip met paprika's en rijst

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, kippenborstfilet, knoflook, lichte chinese sojasaus, peper, rijst, rode paprika, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met mie 2 - mah mee

Ingrediënten:
doorregen varkensvlees, fijne mie, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, krab, noorse garnalen, prei, sesamolie, taugé, verse garnalen, vijfkruidenpoeder, visbouillon, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met boontjes - toemis oedang dan boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, goela djawa, groene spaanse peper, haricots verts, knoflook, laos, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sperziebonen, tomaat, trassi, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Hans Belterman