Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade van boontjes - lalab boentjis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, citroenschil, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, limoensap, limoenschil, olie, sambal badjak, sperziebonen, tomaat, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal Jane Siekh

Ingrediënten:
citroensap, groene spaanse peper, limoensap, rode spaanse peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine loempia's met saus - loempia ketjil met saus

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, djahé, djinten, ei, frituurolie, gembersiroop, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenvlees, knoflook, knoflookpoeder, komijn, koriander, loempiavellen, olie, pangsitvellen, prei, rauwe ham, rode peperolie, rode spaanse peper, sambal badjak, taugé, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, witte kool, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / gevogelte / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje II - pepesan ikan II

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, dikke kokosmelk, kabeljauwfilet, knoflook, limoensap, sambal trassi, ui, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde eieren - goelai telor

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, djahé, dunne kokosmelk, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, sambal oelek, ui, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gekruide kippelevers - semoer ati boekit besi

Ingrediënten:
arachideolie, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, kerrie, ketjap benteng manis, kippenlever, knoflook, melk, prei, tomaat, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Loempia's met loempiavulling variatie 1

Ingrediënten:
arachideolie, ei, garnalen, groene paprika, groene spaanse peper, kippenvlees, loempiavellen, noorse garnalen, olie, prei, sesamolie, sjalot, taugé, ui, verse bladselderij en witte kool

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
gevogelte / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kipfilets met pinda's 1 - ajam katjang 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, knoflook, krulpeterselie, peper, pinda, pindakaas, sambal badjak, sambal trassi, tomaat, ui, verse koriander, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

GEkruide ossestaart - ekor sapi

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, ossenstaart, pindakaas, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groenten en vruchten met pindasaus - lotek

Ingrediënten:
ananas, bruine basmatirijst, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, haricots verts, limoensap, pindakaas, pompoen, sambal trassi, sperziebonen, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met mie 2 - mah mee

Ingrediënten:
doorregen varkensvlees, fijne mie, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, krab, noorse garnalen, prei, sesamolie, taugé, verse garnalen, vijfkruidenpoeder, visbouillon, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Koolsalade - lalab koebis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, sambal oelek, witte basterdsuiker, witte kool, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje nummer 3 - pepesan ikan nummer 3

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, gemberwortel, kemirienoten, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse haring, verse sardines en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met sinaasappel - kelintji berkoeah djeroek manis

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, limoensap, maïzena, sambal oelek, sinaasappel, tam konijn, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met uitjes en honing

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, rode paprika, sjalotje, uitjes, zilveruitjes en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / nagerecht uit Maleisie:

Gelei - serikaja dengan agar-agar

Ingrediënten:
agar-agar, bruine kandijsuiker, dikke kokosmelk, djahé, fruit, gemberwortelpoeder, goela djawa, goela malakka, kaneel, kerrie djawa en palmsuiker

Keuken:
Maleisisch
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Varkenskrabbetjes - spare ribs

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, olie, ui, varkenskrabbetjes, zoete sojasaus, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van Hans Belterman