Gestoofde vis in (scherp) gekruide saus - pengat asem pedis
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 64 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Ingrediënten
- citroensap
- gemberwortel
- kabeljauwfilet
- kemirienoten
- knoflook
- koenjit
- kurkuma
- laos
- limoensap
- pindakaas
- rode spaanse peper
- ui
- zeevisfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.