Gebakken mosselen met kool - kerang goreng dan kol
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 217 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- arachideolie
- chinese kool
- citroen
- gemberwortel
- ketjap benteng manis
- knoflook
- limoen
- maïzena
- mosselen
- olie
- sjalot
- ui
- verse bladselderij
- zoete indonesische sojasaus
- zout
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]](/uploads/book/cover/19445/thumb_vol-4-angle.png) 
 
