Maleisie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 38 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Maleisie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Maleisie
Een greep uit de 38 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dikke kokosmelk, drumsticks, dunne kokosmelk, gemberwortel, kippenbout, kippendelen, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, peper, sambal oelek, suiker, ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, daoen salam, dikke kokosmelk, drumsticks, gemberwortel, kippendelen, knoflook, koenjit, kurkuma, sambal oelek, suiker, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bloem, citroengras, citroensap, daoen salam, kleine visjes, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, sereh, ui, verse sardientjes en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, garnalen, garnaal, kerrie djawa, knoflook, milde kerrie, prei, sambal oelek, snijbiet, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, kerrie, ketjap benteng manis, kippenlever, knoflook, melk, prei, tomaat, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: agar-agar, bruine kandijsuiker, dikke kokosmelk, djahé, fruit, gemberwortelpoeder, goela djawa, goela malakka, kaneel, kerrie djawa en palmsuiker
Keuken: Maleisisch
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: arachideolie, chinese kool, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, makreelfilet, milde azijn, paksoi, sambal oelek, suiker, ui, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
1 notitie
Ingrediënten: arachideolie, bloemkool, boter, ei, garnalen, groene spaanse peper, kipfilet, kippenvlees, knoflook, komkommer, krulpeterselie, noorse garnalen, rijst, rode spaanse peper, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: bouillon, geklaarde boter, ghee, kardemomzaadhulzen, kruidnagel, langkorrelige rijst, pijpkaneel, rode ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, drumsticks, gedroogde kokos, kippenbout, kippendelen, klapper, knoflook, limoensap, mild kerriepoeder, sambal oelek, sambal trassi, suiker, ui, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, chinese kool, citroensap, dunne kokosmelk, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: rondkorrelige rijst en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, blanke azijn, bloemkool, broccoli, gemberwortel, groene spaanse peper, haricots verts, kerrie djawa, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, milde kerrie, rode spaanse peper, sperziebonen, suiker, winterwortel, wortel en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: inmaak / vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, bonito, citroensap, gemberwortel, kemirienoten, knoflook, milde azijn, rode ui, sambal oelek, sambal trassi, sesamolie, tomaat, tonijn, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
Ingrediënten: daoen salam, dunne kokosmelk, knoflookpoeder, koenjit, kurkuma, rondkorrelige paprijst, ui, uienpoeder, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroenrasp, dikke kokosmelk, gemalen komijn, entrecote, goela djawa, kerrie, koenjit, komijn, kurkuma, rundvlees, sambal oelek, suiker en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Ingrediënten: arachideolie, chinese oestersaus, chinese worst, ei, garnalen, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, lap tsjong, noorse garnalen, peper, prei, rijstmie, rode ui, sambal oelek, taugé, tomaat, varkensvlees, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Maleisisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: ei, kerrie, kerrie djawa, mager lamsvlees, maïzena, rode linzen, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: citroensap, dunne kokosmelk, garam masala, gedroogde kokos, klapper, knoflook, koenjit, kurkuma, prei, sambal oelek, schelvis, scherp kerriepoeder, ui, voorjaarsui, zeebaars, zeevis, zeewolf en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: arachideolie, bladselderij, citroensap, djahé, gedroogde kokos, gemberpoeder, gemberwortel, kabeljauw, klapper, knoflook, mild kerriepoeder, sesamolie, verse koriander, zeevis, zeewolf en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stomen / vis
Toon alle 38 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar