Maleisie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 38 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Maleisie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Maleisie
Een greep uit de 38 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, daoen salam, dikke kokosmelk, drumsticks, gemberwortel, kippendelen, knoflook, koenjit, kurkuma, sambal oelek, suiker, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, drumsticks, gedroogde kokos, kippenbout, kippendelen, klapper, knoflook, limoensap, mild kerriepoeder, sambal oelek, sambal trassi, suiker, ui, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroenrasp, dikke kokosmelk, gemalen komijn, entrecote, goela djawa, kerrie, koenjit, komijn, kurkuma, rundvlees, sambal oelek, suiker en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
1 notitie
Ingrediënten: arachideolie, bloemkool, boter, ei, garnalen, groene spaanse peper, kipfilet, kippenvlees, knoflook, komkommer, krulpeterselie, noorse garnalen, rijst, rode spaanse peper, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: ei, kerrie, kerrie djawa, mager lamsvlees, maïzena, rode linzen, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: dikke kokosmelk, drumsticks, dunne kokosmelk, gemberwortel, kippenbout, kippendelen, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, peper, sambal oelek, suiker, ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, chinese kool, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, makreelfilet, milde azijn, paksoi, sambal oelek, suiker, ui, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, bonito, citroensap, gemberwortel, kabeljauw, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, sambal badjak, sambal oelek, sojabonenpasta, taotjo, tarbot, tomaat, ui, verse bladselderij, verse koriander, zeevis, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
Ingrediënten: daoen salam, dunne kokosmelk, knoflookpoeder, koenjit, kurkuma, rondkorrelige paprijst, ui, uienpoeder, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dunne kokosmelk, haricots verts, kerrie djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, sperziebonen, taugé, ui, witte kool en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ananas, arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenlever, klapper, knoflook, koenjit, kurkuma, lychee, melk, milde kerrie, peper, sambal oelek, sinaasappel, ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, dunne kokosmelk, ei, geklaarde boter, ghee en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroen, citroenrasp, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, gedroogde spaanse pepertjes, gemberwortel, kerrie djawa, klapper, knoflook, limoen, limoenrasp, lombok rawit, magere lamslappen, milde kerrie, schapenlappen, tomaat, ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stoofgerecht / curry / vlees
Ingrediënten: citroensap, gedroogde kokos, klapper, limoensap, sambal trassi, ui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bonito, citroensap, gemberwortel, kemirienoten, knoflook, milde azijn, rode ui, sambal oelek, sambal trassi, sesamolie, tomaat, tonijn, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, garnalen, garnaal, kerrie djawa, knoflook, milde kerrie, prei, sambal oelek, snijbiet, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, djahé, fruit, gemberwortelpoeder, goela djawa, kaneel, kerrie djawa, palmsuiker en sago
Keuken: Maleisisch
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: arachideolie, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflook, sambal oelek, sojabonenkaas, sperziebonen, tahoe, taugé, tofu en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, dikke kokosmelk, garnalenpoeder, kerrie djawa, kippenbouillon, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: soep/bouillon / warme sauzen / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, kerrie, ketjap benteng manis, kippenlever, knoflook, melk, prei, tomaat, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Toon alle 38 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar