Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Driemaal anders uit de wok

Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1

Een boek van Hans Belterman

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

hoofdredactie Hans Belterman

culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok

culinaire fotografie Ed Suister


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Driemaal anders uit de wok

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met prei

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, kerrie, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, prei, uienpoeder en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen met ham

Ingrediënten:
champignon, droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, olie, peper, sambal oelek, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met prei

Ingrediënten:
arachideolie, foelie, laurierblad, mager kippenvlees, olie, peper, prei, rijst, sambal oelek, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, gemberwortel, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paprika

Ingrediënten:
arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes in sojasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in paprikasaus

Ingrediënten:
arachideolie, drumsticks, kippenbouillon, kippenbout, knoflookpoeder, olie, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, verse bieslook en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met voorjaarsuitjes

Ingrediënten:
droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met peultjes

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, peultjes, sherry, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Toon alle 69 recepten in dit boek