Driemaal anders uit de wok
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Driemaal anders uit de wok
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, chinese kool, ketjap benteng manis, maïzena, mosselen, sambal oelek, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bloem, ei, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bieslook, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, peultjes, sherry, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, kokosnootvruchtvlees, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, santen, ui, verse bieslook, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager kippenvlees, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte / etherische olie
Ingrediënten: boter, champignon, ei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maïzena, sojasaus, taugé, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, champignon, knoflook, magere lamslappen, ui, verse peterselie, voorjaarsui, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
1 notitie
Ingrediënten: bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch / Europees
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, dunne kokosmelk, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager varkensvlees, ui, walnoten, zoete sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, knoflook, maïzena, mosselen, prei, ui, verse garnalen en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouillon, champignon, doperwtjes, droge sherry, kalfslapjes, kalfsschnitzel, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, sjalot, ui, verse bieslook, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, bamboescheuten, chinese rijstwijn, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, knoflook, prei, sambal oelek, sherry, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: bouillon, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, rode paprika, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch / Indonesisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar