Krenten- en saffraanbrood uit Cornwall
★
★
★
★
★
Een recept van Regula Ysewijn.
U vindt dit recept op pagina 69 in Brits bakboek .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- ontbijt / brunch
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten
- boter
- eigeel
- gekonfijte citrusschil
- gist
- karwijzaad
- krenten
- melk
- patentbloem
- reuzel
- ruwe rietsuiker
- saffraandraadjes
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.