Zalm in filodeeg met Sabayonsaus

U vindt dit recept op pagina 63 in Allerkerst .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis / feestdagen
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Filomandjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

bereiding van briouats

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Vijgentaartje uit de Gascogne

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Filodeegblaadjes

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise