Kippige soto ajam - met bottenbouillon, miso-eieren en krokante kippenkrupuk
★
★
★
★
★
Een recept van Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden.
U vindt dit recept op pagina 54 in Indorock .
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappels
- bladselderij
- bosui
- bumbu soto
- gebakken uitjes
- rijst
- gember
- glasnoedels
- kecap manis
- kipkarkassen
- limoen
- limoenblaadjes
- miso-eieren
- peper
- prei
- salamblaadjes
- sambal
- sereh
- soepkip
- taugé
- ui
- winterwortel
- zeezout
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.