Bisque udang peteh
★
★
★
★
★
Een recept van Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden.
U vindt dit recept op pagina 63 in Indorock .
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bosui
- garnalendoppen
- gebroken rijst
- knoflook
- kokosmelk
- korianderzaad
- limoenblaadjes
- lontong
- norivel
- pastis
- pernod
- petehbonen
- prei
- sereh
- sjalotjes
- steranijs
- terasi
- tijgergarnalen
- tomatenpuree
- venkelknol
- venkelzaad
- witte rijst
- witte wijn
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.