Rendang padang - sumatraans gekaramelliseerd rundvlees met acar van rodekool, mango en komkommer
★
★
★
★
★
Een recept van Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden.
U vindt dit recept op pagina 141 in Indorock .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- acar van rodekool
- bumbu rendang padang
- kokosolie
- kokosroom
- koriandercress
- limoenblaadjes
- salamblaadjes
- sereh
- stoofvlees
- tamarindepulp
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.