Pastrami
★
★
★
★
★
Een recept van Arthur le Caisne.
U vindt dit recept op pagina 190 in Het slagershandboek voor de thuiskok .
- Keuken:
- Frans / Joods
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- bruine suiker
- gedroogd cayennepepertje
- gerookte paprika
- grof grijs zeezout
- honing
- knoflookpoeder
- korianderzaad
- kruidnagel
- laurierblad
- mosterdpoeder
- piment
- puntborst
- rode peperkorrels
- verse knoflook
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.