Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
5 uur gegaarde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, ei, knoflook, lamshals, lamspoulet, lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 2 boeken van Arthur le Caisne waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Arthur le Caisne? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok: