Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Geconfijte eendenbouten
- Ingrediënten:
- eendenbout, ganzenvet, grof grijs zeezout, knoflook, tijm en witte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Grof grijs zeezout wordt beschouwd als grof zeezout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grof grijs zeezout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grof grijs zeezout:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Vruchtentaarten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Culinaria España:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock: