Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Geconfijte eendenbouten
- Ingrediënten:
- eendenbout, ganzenvet, grof grijs zeezout, knoflook, tijm en witte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Grof grijs zeezout wordt beschouwd als grof zeezout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grof grijs zeezout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grof grijs zeezout:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Bijgerecht uit Vruchtentaarten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock: