Kalfsragout
★
★
★
★
★
Een recept van Arthur le Caisne.
U vindt dit recept op pagina 196 in Het slagershandboek voor de thuiskok .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
Ingrediënten
- bospeen
- boter
- champignon
- eidooier
- kalfsborstvlees
- kalfsfond
- kalfsschouder
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper en zout
- slagroom
- suiker
- wilde zwarte rijst
- zilverui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.