Gebraden kip met het knapperigste vel van de wereld
★
★
★
★
★
Een recept van Arthur le Caisne.
U vindt dit recept op pagina 216 in Het slagershandboek voor de thuiskok .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- bier
- boter
- champignons
- dragon
- kip
- kippenfond
- knoflook
- peper en zout
- tijm
- ui
- vlees
- water
- witte wijn
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.