Gebraden lamsbout met abrikozen en tijm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 115 in The naked chef .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Abrikozencompote - compote d'abricots

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Abrikozenpuree

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Abrikozenpuree

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Apricot Sauce - Abrikozensaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams