Visfilet met venusschelpen en merguez
★
★
★
★
★
Een recept van Najat Kaanache.
U vindt dit recept op pagina 154 in NAJAT .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten
- appelazijn
- bladpeterselie
- cherrytomaten
- citroen
- clams
- extra vierge olijfolie
- gele paprika
- knoflook
- kokkels
- koriander
- laurier
- merguez
- olijfolie
- prei
- rode paprika
- saffraandraadjes
- tomaten
- ui
- venusschelp
- visbouillon
- witvisfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.