Sint-jakobsschelpen
★
★
★
★
★
Een recept van Najat Kaanache.
U vindt dit recept op pagina 157 in NAJAT .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- diner / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- citroen
- koriander
- rietsuiker
- rode biet
- roze peperkorrels
- sint-jacobsschelpen
- tijm
- ui
- witte azijn
- witte peper
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.