- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Waldorfsalade met pulled chicken

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, granny smith, griekse yoghurt, kipfilet, kippenbouillonblokje, knolselderij, mayonaise, bladpeterselie en walnoten

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Vol Smaak:

Bananenbrood

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, baksoda, banaan, bloem, crème fraîche, donkerbruine basterdsuiker, ei, kaneel, roomboter, vanille-extract, volkorenmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Kaaspuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, parmezaanse kaas, roomboter en volle melk

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Vegan bloemkoolcurry

Ingrediënten:
bloemkool, gemalen kokos, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, kokosmelk, kruidnagel, kurkuma, paprikapoeder, tuinerwten, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gevulde puntpaprika's tuna melt

Ingrediënten:
cheddar, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopeper, Maïs uit blik, olijfolie, puntpaprika's, tomatenblokjes, tomatenpuree, tonijn in olie, tortillachips, ui en zwarte bonen uit blik

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Laab kai salade met kipgehakt

Ingrediënten:
arachideolie, babyromainesla, bosui, kipgehakt, knoflook, komkommer, koriander, limoen, munt, rode peper en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
citroen, ei, peperkorrels, roomboter en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Tagliatelle met kipsaltimbocca en snijbonen

Ingrediënten:
citroen, kiphaasje, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto crudo, salie, slagroom, snijbonen, tagliatelle en witte wijn

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vol Smaak:

Peren-tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, conferenceperen, crème fraîche, ei, roomboter, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
citroen, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, pecorino romano, peterselie, risottorijst, sjalot, truffeltapenade en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Vol Smaak

Lunch uit Vol Smaak:

Bánh mi met pittige sesamgehaktballetjes

Ingrediënten:
arachideolie, gember, half-om-halfgehakt, koriander, limoen, mayonaise, munt, pistolets, sesamzaad, srirachasaus, vloeibare honing en winterpeen

Keuken:
Vietnamees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroen, extra vierge olijfolie, granaatappelpitjes, knoflook, munt en tahini

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 145 recepten in dit boek