- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Koreaanse bulgogi met botersla

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bosui, botersla, japanse sojasaus, ketjap manis, knoflook, pandanrijst, rode peper, sesamolie en sesamzaad

Keuken:
Koreaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroen, extra vierge olijfolie, granaatappelpitjes, knoflook, munt en tahini

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Vegan bloemkoolcurry

Ingrediënten:
bloemkool, gemalen kokos, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, kokosmelk, kruidnagel, kurkuma, paprikapoeder, tuinerwten, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Minifrittata's met spinazie en kaas

Ingrediënten:
bloem, ei, gruyère, knoflook, parmezaanse kaas, roomboter, semi-gedroogde tomaten op olie, slagroom en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
citroen, ei, peperkorrels, roomboter en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Pompoennacho's

Ingrediënten:
avocado, belegen kaas, crème fraîche, flespompoen, gedroogde oregano, jalapeñopeper, koriander, limoen, mexicaanse tomatensalsa, tortillachips en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Niçoisebowl

Ingrediënten:
cherrytomaten, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, kapperappeltjes, krieltjes, rode wijnazijn, sjalot, snoepkomkommer, tonijn in olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Geglaceerd varkensvlees met mihoensalade

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, gembersiroop, hoisinsaus, koriander, limoen, mihoen, pinda’s, rode peper, sesamolie, varkenshaas en vissaus

Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Hartige taart met tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicocreme, filodeeg, gemengde tomaatjes, knoflook, olijfolie, rode ui, tijm en zoete aardappel

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Stoofpeertjes in witte wijn

Ingrediënten:
gieser wildeman, kaneelstokje, kardemompeulen, kristalsuiker, sinaasappel en witte wijn

Soort:
vegan / fruit
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Kipnuggets met barbecuesaus

Ingrediënten:
appelazijn, barbecuesaus, bloem, cayennepeper, ciderazijn, donkere basterdsuiker, ei, frituurolie, karnemelk, ketchup, kipfilet, panko, tabasco chipotle en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Ingemaakte bloemkool

Ingrediënten:
appelazijn, basilicum, blanke rozijnen, bloemkool, ciderazijn, fijne kristalsuiker, gele peper, kurkzout en rode ui

Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pittige garnalen met feta

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, extra vierge olijfolie, feta, knoflook, komkommer, peterselie, reuzengarnalen, roomboter, rucola en witte balsamicoazijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 145 recepten in dit boek