Gadogado met rode rijst en satésaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 78 in Vol Smaak .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 35 minuten
Ingrediënten
- ei
- frituurolie
- gember
- ketjap manis
- kokosmelk
- komkommer
- kroepoek
- pindakaas met stukjes pinda
- rode volkorenrijst
- sambal manis
- sperziebonen
- spitskool
- tempé
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.