Sambal manis

Sambal manis wordt beschouwd als sambal.

Zoek naar sambal manis in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sambal manis in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste sambal manis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sambal manis:

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Paul's pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ketjap manis, sambal badjak en surinaamse pindakaas

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Oosterse marinade

Ingrediënten:
gemberpoeder, ketjap manis, knoflookpoeder, kaneel, komijnpoeder, sambal, sojasaus, uipoeder, vissaus en worcestersaus

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Rib glaze

Ingrediënten:
barbecuesaus, bruine basterdsuiker, honing, ketjap manis en sambal badjak

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Satésaus

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, kokosmelk, pindakaas met stukjes pinda, pinda’s en sambal manis

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Kipsaté-salade

Ingrediënten:
fritessaus, gembersiroop, ketjap manis, kipfilet, kippendij, kippenpoot, sjalot, lente-ui en sambal

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Indische zuurkool

Ingrediënten:
aardappelpuree, gebakken uitjes, kerriezuurkool, ketjap manis, knoflook, sambal badjak en spekjes

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Chinees-Indische saus 1

Ingrediënten:
bouillon, chinese tomatensaus, ketjap benteng manis, sambal badjak, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
beschuitkruim, bloem, ei, ketjap manis, melk, nasikruiden, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, sambal en selderijblad

Keuken:
Nederlands
Soort:
quiche / rundvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Devilled chicken wings

Ingrediënten:
dijonmosterd, ketjap manis, kipkluifjes, olie, sambal oelek en tomatenketchup

Soort:
barbecue/grill / gevogelte