Gepofte knolselderij met champignonsaus en parelcouscous

U vindt dit recept op pagina 92 in Vol Smaak .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tagliatelle met lamsvlees-tomatensaus

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Knolselderijsoep

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Gepocheerde maïskip met vanille-wijnsaus

Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Béchamelsaus variatie met kruiden

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza