Kathleen Davis - Flexitarisch koken

Flexitarisch koken

Groentegerechten met suggesties voor vis, kip of andere proteïnen

Een boek van Kathleen Davis

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Flexitarisch koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Plantaardig koken met of zonder (dierlijke) eiwitten

In Flexitarisch koken vind je volop verse, onbewerkte, lokale en seizoensgebonden groentegerechten. Dit betekent niet dat er helemaal geen vlees, vis of zuivel wordt gebruikt, hoewel dat prima kan. In de flexitarische keuken kun je op plantaardige basis eten en er – als je dat wilt – een matige hoeveelheid dierlijke eiwitten aan toevoegen, zoals kip, eieren, kaas of vis, het liefst biologisch en duurzaam geproduceerd. Maar je kunt de recepten ook als groentegerecht serveren. Bij elk gerecht vind je verschillende eiwitopties om toe te voegen.

Dit maakt Flexitarisch koken tot een onuitputtelijke bron van heerlijke en gezonde maaltijden.

Met de grote verscheidenheid aan groenten en alternatieve eiwitbronnen, zoals linzen, bonen, noten en zaden, ontdek je niet alleen heerlijke nieuwe producten, maar geef je ook je gezondheid een boost.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken