Charles Maclean, Vincent Boue, Hubert Delorme, Clay McLachlan en efef.com - Encyclopedie van de Franse gastronomie

Encyclopedie van de Franse gastronomie

Een boek van Charles Maclean, Vincent Boue, Hubert Delorme, Clay McLachlan en efef.com

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Encyclopedie van de Franse gastronomie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De Encyclopedie van de Franse gastronomie is de nieuwe encyclopedie voor de (amateur)kok. Door de ruim 200 culinaire technieken en vaardigheden die helder zijn uitgelegd en gefotografeerd en met bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie zal het zowel de beginnende als de ervaren kok aanspreken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken