Hotelschool Ter Duinen, Wim Hotelschool Ter Duinen, Wim van Hotelschool Ter Duinen en Hotelschool Ter Duinen VZW - Koken - Handboek Ter Duinen

Koken - Handboek Ter Duinen

Een boek van Hotelschool Ter Duinen, Wim Hotelschool Ter Duinen, Wim van Hotelschool Ter Duinen en Hotelschool Ter Duinen VZW

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken - Handboek Ter Duinen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Kookboeken heb je in alle smaken, geuren en kleuren. De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in dit luxueuze boek Koken, het handboek. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken!

Een onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken. Koken, het handboek is intussen ook de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen. Het boek bevat ruim 300 klassieke recepturen. Verder is er een uitgebreide vaktermenlijst en vind je er alle basistechnieken met stap-voorstapfoto's.

De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Van de originele editie van Koken, het handboek werden intussen meer dan 22.000 exemplaren verkocht.

  • Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken