Brood dat de Franken en Armenen iflaghun noemen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 62 in Mediterraneo .

Keuken:
Mediterraans / Syrisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Anijsbeschuit

Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Honingkoek

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Speckendicken - Spekdik (Wafel)

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bloedworst

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken