Consommé van noordzeekrab met Zeeuwse algen
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 36 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bleekselderij
- codium
- eiwit
- knoflookolie
- noordzeekrabben
- pastis de marseille
- peper
- piment d'espelette
- prei
- tomatenpuree
- ui
- venkelknol
- water
- witte wijn
- wortel
- zeesla
- zeewier
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.