Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Koolrabisalsa met jonge schapenkaas

Ingrediënten:
blanke rozijnen, citroensap, gekonfijte tomaten, groente, jonge schapenkaas, koolrabi, lente-ui, peper, piment d'espelette, tuinkers, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
bieslook, ei, kappertjes, kervel, krulpeterselie, mayonaise en sjalot

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde tomaten in Napolitanasaus

Ingrediënten:
eidooier, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, kerstomaat, komijnpoeder, napolitanasaus, peper, sjalot en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente / samengestelde boter
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / bijgerecht uit Een kookboek.:

Wortelen in zoutkorst

Ingrediënten:
eiwit, grof zeezout, knoflookolie, komijnpoeder, korianderzaad, peper en winterwortelen

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / nagerecht uit Een kookboek.:

Chiapudding met appel en rode biet

Ingrediënten:
appel, appelsap, chiazaad, citroenzest, honing, kaneelstokje, rode bietensap, sojadrink, speculaaskruiden en walnoten

Keuken:
Belgisch
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Ossobuco à la Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, knoflook, opgelegde tomaten, peper, salie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, citroentijm, fleur de sel, groente, jeneverbessen, knoflook, peper, rozemarijn en steranijs

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Doperwten in de peul met hummus

Ingrediënten:
fleur de sel, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, notenolie, peper, pistacheolie, spliterwten, verse doperwten en vogelmuur

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenzest, dragon, kervel en knoflook

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde en gelakte slaharten

Ingrediënten:
citroenrasp, fleur de sel, hoisinsaus, koriander, little gemsla, peper, rode nerf zuring, sesamzaad, sojasaus, thaise basilicum en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sashimi van tarbot met sushi en gerst

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, courgette, gerst, komkommer, mirin, norivellen, sesamolie, suiker, tarbotfilet, water en zout

Keuken:
Japans / Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van waterkers

Ingrediënten:
chiliflakes, granny-smithappels, komkommer, limoenrasp, limoensap, paksoi, peper, sojasaus, waterkers, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Alle recepten van Seppe Nobels