Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Rapensaus

Ingrediënten:
belgische mosterd, kwark, peper, rapen met loof, volle natuurkaas en witte wijnazijn

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus/dressing/jus / saus / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Lauwe heldere tomatensoep

Ingrediënten:
absintblad, basilicum, dragon, honing, mosterdzaad, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Mechelse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, doperwten, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gouden carolus, groentebouillon, jonge gele bieten, jonge pastinaken, jonge worteltjes, kervel, knoflookolie, krielaardappel, paarse wortel, peper, room, sesamzaad en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch uit Een kookboek.:

Gevulde zee-egel met noordzeekrab

Ingrediënten:
basilicummayonaise, chilipeper, dille, griekse yoghurt, limoenzest, noordzeekrabben, oost-indische kers, peper, sjalot, suiker, voorgerecht, water, waterkers, zee-egels, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Bottarga van ei

Ingrediënten:
ei en fijn zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van gegrilde wintergroenten

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, chilisaus, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, pastinaak, rapen, rode ui, sriracha, steranijs, tijm, tomatenpuree, vadouvan, venkelblad, venkelknol en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Gekonfijte prei

Ingrediënten:
citroentijm, fleur de sel, geklaarde boter, knoflook, peper, prei, tijm en witte wijn

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Pastinaken met portobello, veenbessen en geitenkaas

Ingrediënten:
agar-agar, dille, fleur de sel, gedroogde veenbessen, geitenkaas, geklaarde boter, groentebouillon, honing, olijfolie, pastinaken, peper, portobellopaddestoelen, rode nerf zuring, sesamzaad, sherryazijn, veenbessensap en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - winterversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Appelbeignets met venkelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, bloemsuiker, de koninck bier, ei, eidooier, melk, salade, suiker, venkelsalade, zelfrijzend bakmeel, zoete appel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Zeebaarstartaar met venkel, erwten en komkommer

Ingrediënten:
chilipeper, doperwten, gember, groentebouillon, honing, kervel, limoensap, limoenzest, minikomkommers, olijfolie, Oost-Indische kers bloemen, peper, rode ui, rode wijnazijn, venkelknol, zeebaars en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gekonfijte lamsschouder met salade van rodekool

Ingrediënten:
boter, citrusvinaigrette, dille, dragon, fleur de sel, granaatappel, groentebouillon, jeneverbessen, kervel, knoflook, koriander, kropsla, krulpeterselie, lamsschouder, mosterdblad, munt, peper, rode kool, rozemarijn en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / lamsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Vanillolie

Ingrediënten:
olijfolie, steranijs en vanillestokje

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Ossentong in madeirasaus

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, citrusvinaigrette, groentebouillon, harde kaas, madeira, ossentong, parijse champignons, sjalot, spinazie en tomatenpuree

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Alle recepten van Seppe Nobels