Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Vichyssoise met gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, belgische mosterd, boter, ei, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, peper, prei, tijm, ui, vichywater, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Bruine fond

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloem, groene selderij, knoflook, laurier, peterselie, rode wijn, runderschenkel, spekzwoerd, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Venkelsalade

Ingrediënten:
appelazijn, honing, venkelknol, water en zoete appel

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gentse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, boerderijkip, boter, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, laurier, peper, prei, room, tijm, ui, vastkokende aardappels, witte wijnazijn, wortelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Belgisch stoofvlees

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, luikse siroop, peper, piedboeuf tafelbier, rundstoofvlees, tijm, ui, wit boerenbrood en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Tomatenroomsoep

Ingrediënten:
basisrecept tomatensoep, eidooier, room en volle kwark

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

konijn op de wijze van de Haes

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloem, citroenzest, groentebouillon, hazelnootolie, ketchup, knoflook, konijn, koolzaadbloemen, peper, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Bisque van noordzeekreeft

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chiliflakes, hazelnootboter, laurier, noordzeekreeft, pastis, peper, piment d'espelette, prei, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, venkelknol, venkelzaad, wortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Napolitanasaus

Ingrediënten:
citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, tijm, tomaten, tomatenpuree en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepekelde radijzen

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, radijzen, suiker, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskool met cantharellen en Zeeuwse algen

Ingrediënten:
algen, boter, cantharellen, kervel, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, spitskool, vogelmuur, witte wijnazijn, zeewier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - zomerversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, pastis, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Noordzeegamba in kataifideeg met geitenkaas en buikspek

Ingrediënten:
arachideolie, eiwit, fleur de sel, gembermayonaise, gezouten buikspek, griekse basilicum, harde geitenkaas, kataifi, limoensap, noordzeegambas, olijfolie, piment d'espelette, rode nerf zuring en romeinse sla

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Seppe Nobels