Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hazenrug 'harlequin' met pastinaak en savooikool

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, hazenruggen, knoflook, laurier, melk, pastinaken, peper, room, saus bij hazenrug, savooiekool, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / wild / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Risotto met zeekat en postelein

Ingrediënten:
boter, droge vermout, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, oude kaas, postelein, risottorijst, sjalot, visfumet en zeekathoeden

Keuken:
Belgisch
Soort:
risotto / vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

IJspegel met chermoula

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, citroen, citroenmelisse, graanmosterd, ijspegels, knoflook, marokkaanse munt, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier zomer

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, gegrilde puntpaprika's, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidenbloesems, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier, sjalot, tijm, zoete aardappel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte rode ui

Ingrediënten:
bonenkruid, fleur de sel, geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, peper, rode ui, rozemarijn en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vissalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, kervel, knoflookolie, koolrabi, kropsla, mayonaise, peper, piment d'espelette, rode poon, sjalot, venkelknol, wijting, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Mechelse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, doperwten, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gouden carolus, groentebouillon, jonge gele bieten, jonge pastinaken, jonge worteltjes, kervel, knoflookolie, krielaardappel, paarse wortel, peper, room, sesamzaad en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Demi-glace

Ingrediënten:
bruine fond, grenadine, rode wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Chilimayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, belgische mosterd, eidooier, gerookt paprikapoeder, peper, sriracha, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Ontbijt / diner / lunch / nagerecht uit Een kookboek.:

Antwerps verloren brood met karnemelkijs en granola

Ingrediënten:
berghoning, blauwe bessen, ei, elixer d anvers, granola, karnemelkijs, limoenzest, luikse perensiroop, melk, peren, zelfrijzend bloem en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van bospaddenstoelen en spruiten

Ingrediënten:
bladerdeeg, bospaddenstoelen, boter, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, peper, piment d'espelette, prei, sesamzaad, sjalotten, spruiten, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Appelbeignets met venkelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, bloemsuiker, de koninck bier, ei, eidooier, melk, salade, suiker, venkelsalade, zelfrijzend bakmeel, zoete appel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van gepofte gele en rode biet

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, fleur de sel, gele biet, gember, sesamzaad, grof zeezout, koriander, rode biet, rode chilipeper, rode ui, sesamolie en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Tomaat-garnaal

Ingrediënten:
belgische mosterd, coeur du boeuf tomaat, grijze garnalen, mayonaise en sjalot

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Seppe Nobels