Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Koriandermayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, belgische mosterd, eidooier, gemalen korianderzaad, korianderblaadjes, peper, spinazie, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van gegrilde wintergroenten

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, chilisaus, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, pastinaak, rapen, rode ui, sriracha, steranijs, tijm, tomatenpuree, vadouvan, venkelblad, venkelknol en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Blinde vinken met basilicumtomaten

Ingrediënten:
basilicumtomaten, belgische mosterd, boter, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, paneermeel, peper, rosbief, tijm, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vissalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, kervel, knoflookolie, koolrabi, kropsla, mayonaise, peper, piment d'espelette, rode poon, sjalot, venkelknol, wijting, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Demi-glace

Ingrediënten:
bruine fond, grenadine, rode wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Choronsaus

Ingrediënten:
dragon, eidooier, gastrique, geklaarde boter, gekonfijte tomaten, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Luikse balletjes

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, broodkruim, citroensap, eidooier, half-om-halfgehakt, hazelnootboter, kaneelpoeder en luikse siroop

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van cantharellen met tapioca

Ingrediënten:
boter, calvados, cantharellen, eiwit, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mager rundgehakt, mosterdblad, pastinaak, peper, prei, sjalot, tapioca, tijm, tomatenpuree, venkelknol, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:

Belgische frieten

Ingrediënten:
arachideolie, bintjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / aardappelgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskool met cantharellen en Zeeuwse algen

Ingrediënten:
algen, boter, cantharellen, kervel, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, spitskool, vogelmuur, witte wijnazijn, zeewier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gekonfijte pastinaak met pompoenpuree en lardo

Ingrediënten:
butternutpompoen, duindoornbessen, geklaarde boter, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, lardo di colonnata, pancetta, pastinaak, rozemarijn, steranijs en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Koolrabisalsa met jonge schapenkaas

Ingrediënten:
blanke rozijnen, citroensap, gekonfijte tomaten, groente, jonge schapenkaas, koolrabi, lente-ui, peper, piment d'espelette, tuinkers, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Chilimayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, belgische mosterd, eidooier, gerookt paprikapoeder, peper, sriracha, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Een kookboek.:

Citroentaart met pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, citroentijm, eidooier, eiwit, gelatine, melk, pastinaken, room, suiker, vanillepuddingpoeder en zanddeeg

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gravlax van venkel

Ingrediënten:
basilicum, fleur de sel, gin, jeneverbessen, limoensap, mosterdzaad, olijfolie, piment d'espelette, rode chilipeper, roze peperkorrels, suiker, tapioca, venkelknollen, witte wijnazijn en zeewier

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Alle recepten van Seppe Nobels