Oesters met mierikswortel, citrus en Elixer d'Anvers

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 358 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
amuse / diner / lunch / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citruspoeder

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Citrusextract

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Vijgenconfituur (Onderdeel van vijgen)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Lemon oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]