Gevulde zee-egel met noordzeekrab
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 362 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / lunch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- basilicummayonaise
- chilipeper
- dille
- griekse yoghurt
- limoenzest
- noordzeekrabben
- oost-indische kers
- peper
- sjalot
- suiker
- voorgerecht
- water
- waterkers
- zee-egels
- zout
- zuurdesembrood
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.