Gepofte spitskool met ansjovis, bieslook en amandel
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 381 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- groente / vis
Ingrediënten
- amandelschaafsel
- ansjovisfilet
- arachideolie
- bieslook
- citroenzest
- gember
- knoflook
- olijfolie
- sesamzaad
- spitskool
- zaatar
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.