Carpaccio van kalfstong met kalfshersenen, zoete ui, bieslook en kervel
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 510 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- bieslook
- citroensap
- druivenpitolie
- gefermenteerde knoflookcreme
- groentebouillon
- kalfshersenen
- kalfstong
- kappertjes
- kervel
- knoflook
- laurierblad
- melk
- peper
- sjalot
- zoete ui in zoutkorst
- zoetzure augurk
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.