Kağit kebabi - Lamskebab in perkamentpapier

U vindt dit recept op pagina 43 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken lamsnieren met ui, knoflook en witte wijn

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Aspergekoppen met in de oven bereide lamsfilet, koteletjes en ravioli van niertjes, auberginekaviaar, aardappelrisotto en eigen jus met gerookte merg

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Niertjes met sherry - riñones al jerez

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Gebakken lamsnieren met ui uit Treviso

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken