Şiş kebab - Spieskebab

U vindt dit recept op pagina 44 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fond

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Kalfsvlees in azijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kalfsvlees met pijnboompitten

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

*Ossa Bucco Milanese with bone marrow and coffee custard, Squash Glaze, Braised Pine Nuts with winter squash, Pickled Butternut squash, Gremolata crisp and tomato-vinegar foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]