Fond
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 48 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- gevogeltekarkassen
- kalfsbotten
- kalfspoot
- kalfsvlees
- knolselderij
- laurier
- peper
- prei
- rode wijn
- rode wijnazijn
- rozemarijn
- tijm
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.