Barbunya buğulamasi - Gestoofde rode poon

U vindt dit recept op pagina 52 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde zeeëgel

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Sauce laurier

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Marinade voor varkenslende

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Gesmoorde radijzen

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide