Firinda palamut - Gebakken tonijn

U vindt dit recept op pagina 55 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mandarijnolie

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Olie-citroendressing

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10

Citrons confits (Ou marinés) - Noord-Afrikaanse gezouten citroenen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Mosterddressing

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren