Schuimige wijnsaus

U vindt dit recept op pagina 35 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardbeien kwark

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Prairy oyster

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Zabaglione van oranjebloesems

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Granaatappelsabayon

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze