Tijger Garnalen Met Sherry En Zwarte Azijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 37 in The big green egg book .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Bereidingstijd:
6 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Otak otak (gestoomde vis in bananenblad)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Tum siap (gekruid kipgehakt in bananenblad)

delicious. magazine - 2009-07

Kleefrijstwijn

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Gefermenteerde rijst

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek