Tijger Garnalen Met Sherry En Zwarte Azijn
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 37 in The big green egg book .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
- Bereidingstijd:
- 6 minuten
Ingrediënten
- bananenblad
- chinese zwarte azijn
- japanse sojasaus
- knoflook
- koriander
- limoen
- medium sherry
- rode peper
- sesamolie
- tijgergarnalen
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.