Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

The big green egg book

Een boek van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld

We hebben 54 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals The big green egg book, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Eindelijk verschijnt het boek waar kookminnend Nederland reikhalzend naar uitkijkt: THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en subtiele smaak afgegeven.The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have voor iedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieus neemt én het logische vertrekpunt voor een optimaal gebruik van de BGE. Via basisbereidingen wordt de lezer stapsgewijs ingeleid in de vele toepassingen van het robuuste kooktoestel - bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking - waarbij gewerkt wordt met pure en eerlijke (seizoensgebonden) ingrediënten. Naast heel veel extra’s, inspireren diverse topchefs de gebruiker uiteindelijk tot zijn eigen masterclass.Het team achter het succes van PUURST en DE OOSTERSCHELDEKREEFT weet opnieuw een stoer en eigentijds boek neer te zetten waar je als lezer direct mee aan de slag wilt. De rooksnippers spatten van de foto’s af! Het boek weet de BGE in zijn essentie te vatten en neemt je mee in een ultieme smaakbeleving.Als je nog geen foodie was, dan word je het wel nu!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit The big green egg book

Een greep uit de 54 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Dorade in zoutkorst

Ingrediënten:
dorade, eiwit, grof zeezout, venkel en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Ingrediënten:
basterdsuiker, champagnerabarber, gember, kardemompeulen, ketjap manis, knoflook, makreelfilet, maldon zeezout, pruimensaus, rode peper, shiso-bladen, sinaasappel, steranijs, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Ingrediënten:
basilicum, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, eendenlever, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, melk, mini bospeen, mini pattison, pastinaak, peper, room, rozemarijn, scheuten van jonge dennetoppen, tijm, water, witte basterdsuiker, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

no knead BREAD

Ingrediënten:
gist, negengranenmeel, water en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Runderribs Gebraiseerd In Vijfkruidensaus

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, japanse sojasaus, kaneelstokje, knoflook, koffie, krieltjes, kruidnagel, peper, rode peper, rode wijn, runderspareribs, steranijs, tomatenpuree, ui, venkelzaad en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Coquille met merg gerookte knolselderijbouillon met macadamianoten en lapsang

Ingrediënten:
agar-agar, boter, cayennepeper, coquilles, inktvisinkt, kalfsmerg, kerrie-olie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, knolselderijbouillon, lapsang thee, macadamianoten, oost-indische kers blad, Oost-Indische kers bloemen, room, xantana, zout en zwarte knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Toon alle 54 recepten in dit boek