Siciliaanse Sardientjes Gevuld Met Couscous

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 45 in The big green egg book .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Bereidingstijd:
12 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Trapani rigatoni

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Oosterse karper - carpa all'orientale

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Insalata d'acciughe, fagiolini e mandorle - Salade van ansjovis, groene bonen en amandel

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily