Indiase Lamsribben Met Chapatis En Appelraïta
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 77 in The big green egg book .
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- appel
- cayennepeper
- citroensap
- garam masala
- gember
- griekse yoghurt
- groene kardemompeulen
- knoflook
- koenjit
- komijnzaad
- koriander
- lamssparerib
- mosterdzaad
- nootmuskaat
- peper
- volkoren tarwemeel
- water
- wit tarwemeel
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.