Geroosterde Ricotta Met Amandelen En Vijgen In Oloroso

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 122 in The big green egg book .

Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Peperbrood

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

De allerlekkerste dukkah

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Arabisch lamsvlees

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Hummus met kruidige bloemkooltopping

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek