Japanse mini-aubergine met bataatfudge met citroengort, zoetzure peen, geïm- pregneerde paprika en courgettechips
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 151 in The big green egg book .
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- alkmaarse gort
- appelsap
- azijn
- bataat
- carotte de sable
- citroen
- courgette
- japanse mini-aubergine
- kerrie
- knoflook
- kummel
- mosterdzaad
- olijfolie
- paprika
- peper
- sjalot
- suiker
- turkse aubergine
- ui
- venkelzaad
- witte wijn
- witte wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.